Sevtap Toraman Mimarlık LTD. ŞTİ.Sevtap Toraman Mimarlık LTD. ŞTİ.
Neler yapıyoruz?

Hizmetlerimiz

Proje

Bitkisel ve sulama projelerini büyük bir titizlikle yapıyoruz.

Proje onayından sonra talebiniz doğrultusunda uygulamaya geçerek, projeye uygun ilerleyerek sizlere vaadettiğimiz sunumu gerçekleştiriyoruz.

Bahçe Bakımı

Bir bahçeyi güzel gösteren elbette ki ona ne kadar iyi bakıldığıdır. Bir bahçe ne kadar bakımlıysa o denli gösterişli ve güzel gözükür. Bahçenize uygun periyotları belirleyip sizin için bakımını yapıyoruz. Çimlerinizi özenle biçiyor, İlçalamalarını gerektiği şekillerde yapıyor ve bitkilerinize gerektiği kadar su veriyoruz. Size sadece bu muhteşem bahçenizde geçireceğiniz hoş zamanlar kalıyor.

Otomatik Sulama Sistemi

Artık gözünüz arkada kalmayacak. Bitkileri sulama düşüncesini tamamen aklınızdan çıkarabilirsiniz. Çünkü biz kuracağımız sistemle, bitkilerinize tam gerektiği kadar ve tam gerektiği zamanlarda suyunu vererek onların daha uzun ömürlü olmalarını sağlıyoruz.

Evinizin arkası çok güneş alıyor fakat önü daha mı az güneş alıyor? Hiç problem değil. Farklı lokasyonlara farklı zamanlama ayarları yapılarak bitkilerinize gereğinden fazla su vermezsiniz.

Dilerseniz yağmur sensörü ile yağmurlu havalarda sisteminizin çalışmasını bile durdurabileceksiniz.

Rulo Çim Uygulaması

Çim ekme işlemi zahmetlidir. Her noktaya aynı oranda tohumda ekmelisiniz. Her noktaya aynı oranda ekseniz bile belirli noktalarda ki çimler yine de çıkmayabilir. Çimlerin çıkması haftalar alabilir. Hatta güzel bir görünüm kazanmaları ayları bulabilir.

İşte bu ve benzeri sorunları yaşamak istemiyorsanız sizlere Rulo Çimi tercih etmenizi tavsiye ediyoruz.

Rulo çim çok pratiktir ve ekme bir çime göre daha dayanıklıdır. Saatler içerisinde bahçenizi yem yeşil göreceksiniz. Bu Harika!..

Son Yorumlar
    Arşivler
    Kategoriler
    • Kategori yok
    Kategoriler
    • Kategori yok
    Latest Posts